Danger, danger - Emergency shutdown!

En kommentar
En nackdel med att tillhöra den introverta delen av befolkningen är att det ibland är riktigt äckligt hur det känns när batterina är slut.
Som gånger som denna. Veckan och denna dag har varit helt ok, rätt rolig faktiskt (och den är inte slut än:). Jag får betala, numera är det inte så lätt att få den tid som krävs att ladda upp. Ensamtid är en bristvara.
 Det är därför det blir så markant när dipparna kommer.
Ibland är det som att köra 200 km/t rakt in i en tegelvägg. Senast var för några veckor sedan.Veckan före helgen var rätt intensiv (för mig) och avslutades med en riktig storfika på jobbet, jättekul! Den lördagen så kände jag mig helt off. Jag gick för att vila en timme vid halv tolv på förmiddagen och låg som död till middagsdags om jag minns rätt? Mats fick i alla fall köra upp mig ur sängen ;)
Det känns inte helt kul eftersom jag vill göra mer av de dagarna, men jag kan heller inte tvinga mig att vara uppe och hoppa eftersom det bara gör det hela värre och då är det bättre att stänga av.
Men jag vet åtminstone varför det händer numera :)
Ah, this is me - then.
 
 
 
 
 
1 lisa:

skriven

kramar på dig. jättefin bild och det är jobbigt när dipparna kommer men tur att man lyckas ta sig upp igen i alla fall. saknar att jobba med dig! :) men till veckan ska vi nog lyckas få till en lunch i alla fall om jag är ledig någon dag. =)

Svar: Tack :)Ja, jag hoppas att vi kan få till en dejt :) Det vore himla najs. Om det blir i början på veckan så skulle vi kunna ta lundbergs eftersom jag ska jobba på nolaskolan så det blir nära och bra.
Kramkram.
Erika