September-Oktober 2012

Kommentera
 
September: Vi skolade in Oscar hos dagmamman och det gick över förväntan. Han trivs jättebra hos henne och har så kul. I början följde Mjau med men så småningom fick han vara hemma.
I september hände det inte så mycket men en liten lustig händelse blev omskriven: Find me a new spot.
 
Oktober: Jag sa förväl igen, till mitt barndomshem som nu hamnade i nya ägor. Jag tog en sista rundtur i omgivningarna och jag saknar de, speciellt forsen som alltid har varit mitt tillflyktsställe.  Det var det ställe som jag gick till när jag behövde tänka och samla energi. Det var inte ovanligt att jag satt där på en sten och lät dånet från vårfloden fylla upp sinnet. Det närmaste jag har kommit meditation ;)  Det stället är speciellt. Jag hängde där en hel del under uppväxten. Speciellt på sommaren. Och vårfloden är alltid så kraftfull. Perfekt rasande!
En statusuppdatering på fb missuppfattades och skapade skvaller när en person läste in saker och ting som inte alls stod där. Och kryddade med sin egen tro om vad som menades.
Själv har jag lärt mig att vad jag tror, behöver inte stämma alls med verkligheten. Det är vad jag tror och vill jag veta hur det ligger till i verkligheten så frågar jag den som har svaret. Det jag tror kan vara helt uppåt väggarna galet. Självklart - inte för alla ;)
Ett råd: Ibland är det bra att stanna upp och fundera på: Är det här något jag vet eller är det bara något jag tror?
Dags för After Work nr2. Det var bowling och tacobuffé och nästan lika kul som aw nr 1. Jag fick i alla fall till några strikes och lyckades undvika att träffa foten på en kollega med bowlingklotet då det på något mystikt och oförklarligt sätt flög iväg åt fel håll.
Och jag började hitta hem i min stil och hur jag trivs att klä mig-åt det rockiga hållet. Läder, nitar och militärinspirerat  - I like!