Juli-Augusti 2012

Kommentera
 
Juli:Sommaren 2012 var inte någon höjdare vädermässigt. Det var mest regn och rusk. Oscar fyllde ett år den nionde juli och firade med tårta och presenter. Morbror Marcus var hemma på semester och det tyckte Oscar var skoj.
Vi åkte på lite olika korta turer, till nätramarknaden och köpmanhomen. Turista på hemmaplan ;)
Det blev också en tur till åsele där jag utvecklade ett beroende av kanderade äpplen.
Mats fyllde år och det blev tårta igen.
Jag gjorde en vurpa i mina heels och slog mig. Sen blev det ett psykiskt ras och jag mådde illa ett tag. Upp och ner som en berg&dalbana. Wohooo! Den utlösande faktorn verkar för mig nu ganska fånig men antagligen hade min dip varit på väg ett tag och det sista som behövdes för raset, var en liten knuff.
 
Augusti:Semester! Vi tog en liten trip till Östersund. Jag var lite orolig för att åka bort med Oscis och bo på hotell för första gången med honom. Men det gick himla bra! Vi for på frösö zoo och käkade på toppenresturangen Eastern Palace. Jag skulle kunna åka dit igen bara för att käka där.
Vi för till frösön och spanade på utsikten och käkade glass.
Det kom en vecka med riktig sommarvärme, den enda veckan på sommaren som det var varmt. Jag fyllde år och fick finfina presenter.
Det blev strandhäng och jag badade för första gången på några år.
Mats och jag tog en tur till Umeå för att sälja bilen, shoppade lite i stan, åkte tåg hem och hämtade upp den nya bilen.
Jag skrev det längsta inlägget i år om Introversion och hur det är att vara jag: Solitude - for some it´s the air that they breathe