Januari-Mars 2012

En kommentar
 

 
Jag är inte lika grundlig som förra året denna gång i min tillbakablick. Men en bild säger mer än tusen ord sägs det. Även om en bild även kan ljuga. Det är en hel del som pågår bakom kulisserna som ni inte får se i bloggen.Och i år har jag inte varit någon flitig uppdaterare. Det har mest blivit bilder och lite text.
 
Januari:Oscis fick sin första förkylning och för första gången sedan han föddes så blev det en vaknatt med lite sömn.
 Jag fick vips, stå några minuter och tala framför hela vår avdelning på jobbet. Och för mig, introvert och vars största fasa är att tala inför folk så gick det rätt bra under omständigheterna.
Efter skräckförlossningen och efterföljande svårigheter så tänker jag: Kommer jag att dö om jag gör detta: Svaret har hitills alltid varit: Nej. Så då är det bara att hoppa ;)
Små hopp och stora hopp, när jag vågar göra dem så har allt blivit så mycket roligare.
 
Februari:Oscis började öva sig på att krypa. Jag hoppade på Dukan-dieten, the one and only! Tappade 8 kg på några månader och kunde komma i hela min garderob igen, vissa kläder var tom för stora speciellt jeansförrådet. Inspirerade några andra bloggare och människor i min närhet att börja med den och resultaten blev fantastiska för dem.
Sedan var det dags att få lite form på kroppen och jag började träna. Med mycket bra resultat. Jag väger 2-3 kg mer nu än när jag var klar med Dukan, men har samma mått. Muskler - i like! :)
Ninja tappade hörseln och var i stort sett helt döv, men mådde bra ändå. Hon var dock en aning skeptisk till Oscars närmanden.
 
Mars:Oscar började dra upp sig mot och stå med stöd av olika saker. Jag färgade min silvergrå läderväska svart, med fantastiskt resultat och den blev favorit nr1.
Jobbläget var inte något vidare och det har mer eller mindre hållit i sig sedan dess.Jag får se det från den ljusa sidan. Mina förehavanden ger dem något att prata om ;)
 Och jag bryr mig inte så mycket om det just nu. Huvudsaken är att jag själv har dragit mig upp från skvaller och skitsnackarträsket. Och jag försöker så gott jag kan att hålla mig därifrån.
För mig är det viktigare nu att jobba på att vara en person som människor kan lita på och känner att de kan prata med och som sedan inte springer iväg till första bästa och rallar vidare.
 
1 lisa:

skriven

finaste erika och det bästa med i början på året var att jag fick jobba massor med dig hihi! gott nytt år på dig :)

Svar: Men tack så mycket :) Gott Nytt År själv :)
Erika