April-Juni 2012

En kommentar
April:Den svåraste dagen hände. Jag fick tyvärr säga förväl till min älskade Ninja. Att följa henne på den sista resan var det svåraste jag någonsin gjort. När hon var valp lovade jag detta och jag skulle göra det igen för henne. Jag skrev ett långt inlägg om hur det var i den låsta delen av bloggen där ni som vill läsa igen kan logga in - 30 April, det svåraste.
Jag vaknade för att gå till jobbet och hade missade samtal i mobilen, ringde upp och fick veta hur det låg till. Ninjan var dålig. Hon skulle fylla fjorton i juni och detta var inte oväntat men lika svårt ändå. Vi hade varit med om så mycket tillsammans. 14 år är lång tid, men alldeles för kort.
Jag jobbade halvdag och hade som tur var en uppgift där jag kunde vara själv för det kändes verkligen ostabilt, naturligtvis. Jag ville inte träffa på någon.
Det var en sådan klar dag, overkligt klar. Det kanske är så när man vet att man har sällskap med döden.
Ninja.
1998-06-09
2012-04-30
Jag älskar dig.
 
Maj:
Instagram släpptes till Android, och där blev det betydligt mer fart än på bloggen. Smög på älg i hemling.
Första solandet på altanen. Firade morsdag med fina presenter. Tydligen en rätt så soft månad.
 
Juni:Oscis for iväg med Mats på ett tre dagars äventyr och jag fick välbehövlig egentid. Så skönt och välbehövligt verkligen.
Annika och jag försökte kränga iväg lite gammalt rat och stod på en bagageloppis.
Oscis började ta de första stapplande stegen och fick sina allra första skor.
Vi hade en liten miniutflykt med jobbet, riktigt välbehövlig. De har tyvärr varit riktigt dåliga på att hitta på roliga saker för personalen det senaste året. Därför var detta jätteskoj. Jag och min kamera trivdes.
Sedan var det dags för en After Work på kanotcentralen. Så jäkla kul! Den blev så rolig så vi gjorde en pakt om att fortsätta anordna sådant. Det är så trevligt att träffas och hitta på roliga saker utanför jobbet! Jag skrattade så att jag nästan dog, och då var det dags att dra ner på intaget av förfriskningar ;p
Ifoka anordnade en trip till lotsstigen, den vandrade vi tills vi kom fram till Skeppsmalen. Vädret var underbart, utsikten och sällskapet också.
Midsommar firades hos syrran m familj i deras stuga. Det var riktigt midsommarväder och jag hade en blommig midsomrig klänning. Vi grillade och käkade en smarrig chokladkladdkaka med jordgubbsmoussetopping. Åh, måste göra igen!
Vi strandhängde för första gången med Oscis. Han tyckte att det var hejsan.
 
1 lisa:

skriven

finfina erika, ninja och oscar :). förstår att det var det svåraste du någonsin gjort att ta bort hunden. minns själv hur jobbigt det var när vi tog bort våran hund :(.

finfina bilder som vanligt och miniutflykten vi gjorde till gullvik i våras var himla mysig :) och jag ångrar såklart mig att jag inte var med på kanotcentralen, men det kanske kommer fler gånger =)

Svar: Ja, det kommer säkert fler roliga aw:s framöver :)
Erika